hej

Woho vad jag är social på min blogg, så himla aktiv! 
Men eftersom mina fans ber mig göra inlägg så får jag väl ställa upp och göra det då. 
Sååå vad har hänt på senaste tiden? 
Jag har flyttat ifrån min älskade lägenhet (vilket också innebär att jag har börjat må sjukt mycket sämre igen, men ja). Saknar den så mycket. Saknar min balkong. 
Jag har varit på IKEA med familjen. Jag har umgåtts med mina vänner (plus myst med pyttesmå fjuniga kycklingar, OCH en pyttelitet föl). Återförenats med min bästaste Elina. Varit på roadtrip och hämtat vårt senaste tillskott till familjen (kaninen Tuffsen). Jag har även skaffat mig en pojkvän. Hittade honom i en buske, men får ändå betala honom för att vara med mig. 😕 
Jag har också ätit en hel del. Och varit på Kolmården. Storstädat mitt rum gjorde jag också, är dock inte klar än. 
Helenas kanin har flyttat hem till oss nu också, superkul, så himla fin är han. Dessutom har jag köpt (okej fick den) "Grey"-boken. Alltså fifty shades ur Christians perspektiv. TAGGAAAAA läsa den. Har dock börjat läsa första boken - igen, hehe. 
Och just det, var hos min storebror häromdan också. Vi åt på donken. Har kollat på solnedgången med min lillebror. 
Okej ja det var väl i princip allt som har hänt i mitt liv. Skaffade VSCO också. lol. 
Har väl kanske gjort lite annat på senaste tiden också, fick typ ett brev på postN från min gulle-Ebba som skickade en ögonskuggsprimer. Det var gulligt, gillar henne. Dock inte bara för att jag fick en sån, men ja. Okej nu räcker det med text jag orkar inte mer. 
Jo okej ska berätta vad jag har gjort idag också. Jag har haft sjukt ont överallt lol. Sen har jag klippt klorna på mina kaniner. Sen har jag suttit framför min datorskärm halva dagen och glott. Och utöver det så har jag saknat Emil fruktansvärt mycket. 

Nu ska ja dra (skoja ska inte dra nånstans men orkar inte skriva mer) herra
Ok de räcker för idagNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0