-


Jag orkar inte mer,  ärligt
Jag förstår fan inte ens själv varför jag stannar kvar i den här äckliga jävla världen. Jag skulle göra alla en stor tjänst om jag bara lät världen slippa mig. Jag är så jävla oönskad, och alla, verkligen ALLA skulle må bättre i längden utan mig. 

Hagamannen

Tänkte säga att jag hoppas att någon mördar honom, men nej. Hoppas så innerligt att någon fkn tar honom till en håla i underjorden och torterar honom där. Liksom får honom att önska att han var död, men att de håller honom vid liv, nätt och jämnt. 
Så kallade "människor" som har förstört andras liv på det absolut hemskaste sättet som finns, förtjänar egentligen inte ens att sitta i fängelse. De förtjänar inte tak över huvudet och mat att äta. 

Tjugofemte juli


Tjenaaaare! Herregud vad dålig jag är på att blogga... Men iaf, idag är jag ganska glad. Fick hem mina kläder från gina idag! Skulle även ha varit på kalas, för min brors flickvän fyller år idag. Men jag mådde tyvärr väldigt dåligt, så jag stannade hemma. Livet med panikångest :)))) love it :))))) 
Men iaf, även min bästaste Elina fyller år idag, så grattis till dem båda två :') 
Två av mina absoluta favoritpersoner i hela världen! 
Justja, ska bara lägga upp lite bilder på kläderna haha. Dock världens sämsta bilder haha, men aja! Gosan ville VÄLDIGT gärna hjälpa till också ;) 
Kan skriva vad det kostade också, köpte ALLT på rea! :) 
Jeansshorts i vitt & blått, 50kr styck.
Rosa keps (har redan en exakt likadan haha!) 25kr.
Två par typ "träningsshorts", 40kr styck. Dock passade inte de svarta så dem får min lillasyster ta istället :) 
Två st svarta t-shirts som var nedsatta från 249kr till 5kr. Haha dyraste plagget jag någonsin har köpt ;) Tycker inte ens att de är speciellt snygga, men ja. 
En sminkväska, 25kr. & ett par trosor, 15kr.
Två st linnen, 25kr styck. (Plus en katt som låg och ville vara ivägen.)
Två st linnen till, 40kr styck.
& ännu ett linne, (det blå-aktiga) 40kr. Plus katten igen.
Sååå ivägen :* 


RSS 2.0