Fredag, lördag & idag


Ska alldeles strax kolla på skräckfilm med Oscar, mamma & Peter, så hinner inte blogga jättemycket. 
Men i fredags var jag iaf iväg med mamma till Karlstad, supermysigt! Fick med mig en del hem, som jag kan visa någon gång till veckan! :) 
Igår var det familjedag i ravinen (som var i folkan haha), så dit drog vi en sväng. Klädde ut mig till en grön jäkla gubbe och tjänade lite cash hahaha, fy tusan vad pinsamt, men utan tvekan värt det! Amy Diamond var där också, haha, hon var min absolut största idol när jag var liten! Och ja, hon har helt fantastisk röst! Jätteduktig!
Efter det så åkte jag hem, bytte om, åt lite, och sen åkte jag och mamma förbi Maja & Sofia och plockade upp dem plus Sofias boyyyy. Sen drog vi vidare till nån fest i kristinehamn, men redan strax innan 1 så hämtade Majas mamma oss, och så släppte vi av Sofia & David. Sen följde jag med Maja hem och sov där! 
Imorse kom mamma, Peter och Helena och hämtade mig någon gång efter 10. Sen vid 11 var det dags att kolla på hus nummer ett. Efter det kollade vi på hus nummer två, hahaha! Wow vilket värt blogginlägg känner jag... Men iaf, sen drog vi hem en sväng, spelade lite cod, och sen åkte vi vidare till mormor och morfar och åt god mat och spelade kubb! Jättetrevligt! :) 
Efter det åkte vi hem, glömde dock bort att vi skulle köpa typ godis och så, så fick åka till OK snabbt som fan och handla. Så ja, nu sitter vi här och ska precis slå på en film, så lägger in lite bilder bara, orkar inte skriva mer nu hahahaha. Adios. 

Oscars bild ^

 Majas bild ^Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0