Mån-tis-ons

I måndags var vi iväg med Lakrits till veterinären, men då de bestämde att hans tänder behövde röntgas så fick vi åka tillbaka dit på tisdagen istället. 

Så på tisdagen så åkte vi som sagt tillbaka till veterinären med kissen. Då var klockan ca 10, och eftersom vi skulle hämta honom runt 16 så åkte vi på en hel del ärenden under tiden. Bland annat åkte vi till både öob och dollarstore och handlade en massa välbehövliga grejer. (Och kanske någon enstaka onödig grej, plus lite godis hehe.) 
Vi åt på donken, och gick även in en sväng på både elgiganten och djuraffären i brist på annat att göra. Men till slut så fick vi hämta honom, och är så himla glad att allt har gått så bra än så länge. Är glad att jag har min älskade Lakrits. Så efter det åkte vi snabbt till apoteket för att ta ut hans medicin, och sen raka vägen hem! 


Idag gick jag upp runt 12, gjorde mig iordning osv, och sen åkte jag och mamma först iväg till frisören och bokade tid! Sen åkte vi vidare till djuraffären, och efter det rullade vi hem till mormor och morfar en sväng också. 
Trots att jag egentligen inte har gjort speciellt mycket idag så är jag verkligen helt slut. Imorgon ska jag och mamma iväg och kolla på gym och grejer, så jag måste gå och lägga mig i skaplig tid ikväll. 


Lägger in ett enskilt tidsinställt inlägg om lite grejer som jag köpte under gårdagen! Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0