<3


Okej, först och främst, du är ARTON år nu. Helt sjukt ju, nu är du vuxen! (Innerst inne är du typ 15) 
Hehe skoja. 
Grattis älskling!!!!! Hoppas du får världens bästa dag, och att du blir iaf liiiite glad över min sjuuukt tråkiga present hahahaha. 
Jag älskar dig till månen och tillbaka! Okej nej fyfan vad töntigt. Älskar dig mer än så. Är så otroligt lycklig att jag har dig i mitt liv. Är så glad att du står ut med mig och mina dåliga sidor. Är så glad att du står ut med att jag är lite småelak och antagligen går dig på nerverna ibland (ofta). 
Jag vet att jag oftast är hur dålig som helst på att visa det, men du betyder fan allt för mig. Du är hela min värld. Och att jag kan trivas så bra i en annan människas sällskap är helt sjukt. Att jag kan älska att TRÄNGAS i en pytteliten säng så mycket som jag gör, bara för att det är just dig jag trängs med. 
Jag vet fan inte hur jag lyckades få dig att bli min, för jag är en väääldigt jobbig individ hahaha! Men är så tacksam att du finns i mitt liv, att du är min. 
Det är sjukt hur stolt jag är över dig, över att du är min. 
Snälla kom ihåg att jag alltid försöker att göra allt för dig, och jag försöker vara en så bra flickvän det bara går, för du är verkligen världens bästa pojkvän. Jag har aldrig någonsin känt såhär för någon förut. Du är verkligen så fruktansvärt bra. 
Du kan få mig att skratta så jag får ont i magen, du får mig att le bara genom att titta på mig - eller bara genom att jag tittar på dig. Du är verkligen världens finaste, och jag är så kär i dig att jag smälter bara av att titta på dig. Fyfan vad klyschigt det lät, men hahahaha jaja. 
Att bara ligga och titta på dig är så himla rogivande. För du är SÅ JÄVLA FIN. Vill inte ens sluta titta på dig, hatar när jag är fett trött och mina ögon inte orkar hålla sig öppna hahaha. 
Skulle utan tvekan bara kunna ligga och titta på dig huuuuur länge som helst, tröttnar aldrig. Jag älskar varenda del av dig. Till och med din fula slitna mustasch på fingret. 😘 
Det finns ärligt inga ord som beskriver hur mycket du betyder för mig, hur viktig du är för mig & hur mycket jag älskar dig. Men jag tänker spendera måååååååånga fler timmar (typ evighetsmånga) på att försöka visa det för dig. 
Jag har verkligen aldrig varit med om att jag saknar någon så mycket. Att jag BEHÖVER vara nära någon så mycket som jag behöver vara nära dig. Att jag kan BEHÖVA din hudkontakt så extremt mycket är helt sjukt. Att sova utan dig är så jävla jobbigt. Att inte kunna ligga på något bra sätt för att du inte är här. 
Vet att du hatar att jag ba ligger och sover typ 70% av tiden vi umgås hahaha, men jag hoppas också att du inser hur speciellt det är att jag faktiskt sover så himla bra när jag är med dig. Alla sömnproblem är som bortblåsta, och jag känner mig så obeskrivligt trygg hos dig. 
I din famn, i dina armar, där skulle jag kunna stanna för alltid. Det finns inget bättre än att bara ha dig intill mig. Att ha dig nära. Att känna din kroppskontakt. Att kramas med dig. Att känna dina fett mysiga pussar på pannan. 
Skulle kunna räkna upp hur många saker som helst som jag älskar med dig (till exempel när du pussar mig på kinden, kliar mig i håret & på ryggen, säger att du älskar mig, skedar med mig, låter mig ligga med huvudet på ditt bröst osvosvosv) hehe, men jag tror du vet att jag älskar det, endless. 
Du är världens bästa pojkvän, och jag uppskattar dig och allt du gör för mig så sinnessjukt mycket. Glöm aldrig någonsin bort att du är så sjukt värdefull. Jag älskar dig oändligt mycket! Älskarälskarälskarälskarälskar! Puss ❤️❤️❤️Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0