Too faced - chocolate bar

Som sagt så köpte jag mig ju den här ögonskuggspaletten i helgen. 
Det är alltså Too faced's chocolate bar palett, dock den som är fejk då. 
Den kostade 150kr. 
Jag tycker ändå att de har imiterat den ganska bra faktiskt! Och färgerna är ju huuuuur fina som helst i paletten. Även när jag swatchade dem så såg de väldigt bra ut! Dock blev jag lite besviken på att mycket av skimret försvann när man "borstade av" översta lagret från själva skuggorna. Egentligen gillar jag inte skimriga och glittriga ögonskuggor värst mycket, men hade sett fram emot att det skulle vara lite glittrigt och så. Ett till minus är att de var hur enkla som helst att bara ta ett papper och torka av från handen, så antagligen sitter de ganska dåligt även på ögonlocken. Men jag får prova ha primern jag fick av Ebba under bara! 
För övrigt hade de som sagt imiterat den äkta paletten ganska bra! Jag har ju dock aldrig haft den äkta haha, men jag kan tänka mig att den inte känns lika plastig. Dessutom ska ju den äkta lukta choklad, vilket är lite häftigt! Tycker att den här (falska) luktar sånt billigt smink man hade när man var barn och sminkade sminkdockor med typ haha. 
Däremot vet jag inte om jag skulle vilja sminka mig med något som luktar choklad ändå tbh, haha. 
Men än så länge är jag ganska nöjd faktiskt! Är som sagt lite orolig bara att det "åker av" för lätt, om man till exempel bara petar på ögonlocket efteråt. Sen tror jag inte att det håller speciellt länge, iallafall inte så det ser snyggt ut. Men jag får väl helt enkelt prova och se! :) 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0